Amstel Gold Race 2013

Naar aloude traditie reden Gert, Peter, Tom en Sam de Amstel Gold Race (150km). Het was een verademing na de Winterse kou die getrotseerd werd tijdens de Ename Classic en De Ronde. Het was een lekker weertje en er werd duchtig getrapt op de Nederlandse wegen. Dit jaar maakte de klikpedaal blijkbaar z’n intrede bij onze Noorderburen. Er werd gevallen als vliegen op rechte wegen, in bochten, bergop, bergaf. Rare jongens die Hollanders. Soit, het was een gezapige Amstel Gold Race die eindigde in het Amstel Feestdorp!

Nog even lekker op de foto met de rondemissen. Sam hield z’n handen thuis, maar kijk eens waar die van Tom liggen 😉

Kurt Schrijvers nam de leiding op zich van de 259 km. Hij was er zelfs lyrisch over op facebook. Zijn relaas vind je hieronder:

Gisteren Amstel Gold Race gereden, 7u45 vertrokken 17u30 aangekomen waarvan 9u20 gebold. Enfin we hadden 243km op den teller op het mooiste parcours dat ik ooit gereden heb en ik moet het zeggen, van ‘d ollanders kunnen we nog iets leren qua organisatie. Ook dank aan mijn 2 compagnons Pieter en Dries, sterk gereden gasten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*