De Ronde ’13

Er kwamen twee groepen van de Blowfield Bikers aan de start van deze editie. De helden van de 260km waren Raf, Cisse, Pieter en Hans. De 133km namen Peter, Koen, Wim, Gert, Tom, Kristof en Sam voor hun rekening. Het was wederom berekoud en dat speelde af en toe parten. Het speelde zelfs zoveel parten dat de groep van de 260 verdeeld werd in twee groepen die respectievelijk 208km (Raf & Hans) en 189km (Cisse & Pierre) afmaalden en niet tot aan de finish raakten. Bij de 133 km gaven Kristof en Tom er de brui aan rond de 90 km en kozen ze het hazepad bij het zien van een wegwijzer naar Oudenaarde. Het moet gezegd zijn dat Kristof al de nodige pech had tegengekomen (gebroken ketting etc…).

De editie van ’13 doet alleszins niet uitzien naar een herhaling in 2014. De koppenberg zo vroeg leggen was een flater. Een bevoorradingspost na 30km nog een grotere. Daarenboven bleek de helft van de deelnemers hun ‘bergvitesse’ vergeten en was het een gezigzag naar boven tussen de menigte. Soit, een les geleerd voor volgend jaar.

De Blowfield Bikers van de 133km maalden gezapig hun kilometers af en op het eind bleek Gert nog een ‘cartouche’ of twee in de benen te hebben. Chapeau! Iedereen was moe en voldaan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*