Zondagrit : Serge Baguet Classico

Het was fantastisch weer. Ideaal om de Zwalmstreek en de Vlaamse Ardennen te gaan verkennen in het wiel van Serge Baguet. Om 9 uur stonden we dan ook samen met een 40-tal andere wielerliefhebbers klaar voor de gezamenlijke start met Serge himself. Het eerste deel, tot aan de bevoorrading, werd gereden aan een gezapig tempo. Na de bevoorrading werd de groep uitgedund tot een tiental wielrenners en werd er al eens duchtig doorgetrokken op een paar helingskes. Maar niets dat de Blowfield Bikers van hun stuk kon brengen. Zelfs de aanwezigheid van Mario De Clerq strooide geen roet in het eten 🙂

Soit, het was een fijn rit in een fijn streek. En goed georganiseerd. Volgend jaar staat hij terug op het programma en hopelijk zijn er dan wat meer Bikers van de partij.

distance : 65,81 km

average : 29,8 km/u

Er werden zondag ook 2 soloritten afgewerkt. Spijtig genoeg geen km’s voor de King…

Kurt : Na wat heen en weer gemail had ik al snel door dat er niet te veel volk naar ‘t hofke ging komen dus ben ik om 8u45 dan maar alleen vertrokken met grootse plannen (aanval op de King). Spijtig genoeg heb ik mijn doel net niet berijkt. Toch was mijn rit nog goed voor 42km tegen 31,9 gem.

Erik : Gezien ik te laat was voor de vroege shift en de mannen die met Baguet gingen rijden (7u45), maar tevens te laat was voor de mannen van het hofke (8u30), lag er dan ook maar om 4u30 in mij bedje, zat er niks anders op dan een solo ritje te doen. Had zin om wat bergskes te doen en trok dan naar Grimbergen om mijn dansbenen van de avond ervoor wa los te gooien. Na de 3 heuvels van Grimbergen nog niet genoeg gehad, en heb ik er nog een luske van Asse aangebreid.
Om nog eens over te doen, 80km à 28,7km/h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*