Zondagrit 13 08

Na zich een weekje in de buik van het peloton verscholen te hebben, vond Kurt S dat het tijd was om ne keer ‘lohs’ te gaan. Een weekje wieltjeszuigen doet blijkbaar wonderen want het ging hard en het deed pijn, bij zowel Pieter (3 uur slaap, katertje), Erik (wadisdahierseg!) en Sam (vond zijn “2e asem” op kilometer 70 of zo). Koen daarentegen ging vlotjes mee. Maar ja, die had dan weer een week in een donkere kamer doorgebracht:-)

De tocht bracht ons via Ternat en Dilbeek tot op de heuvelige wegeltjes van het Pajottenland. Gelukkig moest er niemand echt kraken en met de Putberg in zicht was iedereen het verschroeiende tempo van Kurt en Wim gewend. Enfin, toch bijna. Er werd nog eens goed doorgetrokken tot in Tisselt waar het terras van Penneke Dop meer dan welkom was.

details van de rit : hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*