Donderdagritten 12 07

Verslagje door Dries

Even leek het erop alsof we met twee de afsfalt moesten gaan droogrijden maar op het nippertje kwam Tom ook nog buiten adem aangereden. (Later zouden we vernemen dat er nog twee laatkomers waren maar wij waren dus al vertrokken).

Ritje via londerzeel naar Bornem om dan via de dijken af te komen…met drie was het wel wat moeilijker om me te verstoppen :-).

Distance : 55 km

Average : 32,3 km/u

Leuk, vermoeiend en vooral extra km voor de King 🙂

Verslagje door Kurt.

19u25: klaar voor te biken, rap nog even de bandjes wat harder zetten. Miljaar, sjoepap kapot! Snel naar Kristof gebeld om te vragen of er even kon gewacht worden, laatstvermelde stond voor de brug. Aangekomen aan ‘ t hofke om 19u37 en Kristof een minuut later waren de vogels al gaan vliegen. Soit, we hebben dan maar met 2 goe beuzze gegeven tot in Asse en omstreken om daarna van ons welverdiende pintje(s) te genieten.

Distance : 55 km

Average : 32,8 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*