Zondagrit 20 05 (season’s high!)

8u30. Koen, Wim, Joeri, Dries V., Van Moer, Raf en Sam waren op het appel. Allemaal in bloedvorm. Dat beloofde. We vertrokken richting Leuven tegen een gezapig tempo van 35. Maar dan ontbond Wim z’n duivels al. Ja, dan al. We waren begot 10 km ver en sommige tongen hingen al tussen derailleurs. Maar iedereen kwam er al snel door en er werd goed afgewisseld aan de kop, ook al deed iedereen er een klein snokske bij telkens hij overnam. Niet erg, iedereen kon volgen. We vlogen naar Leuven en deden hier en daar een heuveltje aan. Spijtig dat we even in de remmen moesten om door Leuven Centrum te trappen 🙂 Gelukkig werd er alweer verschroeiend hard op de berg van de paterkes gevlogen om dan in 1 lijn van 40km per uur langs de Leuvense vaart naar Zennegat te sjezen. Nog ff de dijken platwalsen om vervolgens te gaan genieten van ‘nen ijsthee’ bij Adeline. ‘t Was een straffe toer! Zondag rustdag noemen ze dat dan…

Details van deze legendarische rit hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*