Donderdagrit 17 05

Het ging snel vandaag. Met 6 man (Steven, Kurt S, Peter VD, Kristof VM, Bert DB en Sam)Ā sjeesden we naar Kapelle om dan via de Vilvoordse achterbuurten de fietsersbrug over de E19 te nemen. Tot daar alles goed. Ook al was het al zeer snel gegaan. Daarna verloren we even het Noorden omwille van een paar omleggingen en opgebroken wegen maar uiteindelijk geraakten we toch in Perk om dan pijlsnel af te zakken naar Penneke Dop. Spijtig van de omleidingen of we hadden een seasons high gehad. Peins ik zo…

Details hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*