Dinsdagrit 15 05

Wattefuk!? Vorige week gereden bij temperaturen van meer dan 40°. Vandaag was het bijwijlen 4°. Vier dus! Man man man, het begon al bij het zien van de andere ‘bikers’ aan het Hofke. Den deze in korte broek, mouwkes en een vestje. De anderen in winterbroek, overschoenen, dikke vesten,… Behalve Dries V maar die heeft dan weer meer dan genoeg ve… euh… talent 😉 Het ritje ging (droog) naar Grimbergen en bracht ons via enkele wegeltjes (compleet nat en f*cking koud) naar de baan van Imde waar Pierre zo lief was om mij z’n handschoenen te lenen (die ik niet aankreeg omdat het snel ging en mijn handen verkleumd waren). Soit. Back in Belgium. Het is niet Mojacar…

Details alhier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*