Dinsdagrit 08 05 (Mojacar) 30°

Vandaag verdedigde Dave opnieuw de kleuren van de Blowfield Bikers bij Groep 2. Goed voor 72 stevige kilometers. Chapeau toch want met een linkerkuit die ‘pijn’ roept telkens je een trap geeft is dat niet makkelijk. Wij sloten opnieuw aan bij Groep 1. De rit werd vandaag begeleid door Serge Baguet himself. Gisteren trapten we een serieus gemiddelde van 27.8 en onze beentjes wisten er nog van. Het hielp ook al niet dat Gert gisteren verjaarde en dat we met een paar rums teveel op in ons bed kropen. Maar… na een zware 30-tal kilometers begonnen we er weer in te komen. De weg leidde ons naar enkele pareltjes van uitzichtpunten, collekes, natuurdomeinen, josé-wegeltjes etc… De hoogtemeters beginnen ook te tellen. Dag 1 : 1100, Dag 2 : 1300 Dag 3 : 1600. Auch! Morgen is het rustdag. dat wil dus zoveel zeggen als ‘we gaan een stapje in de wereld zetten.’ Hopelijk kunnen we er morgen toch uit want er staat een ‘just for fun’ klimtijdrit op het programma. Hasta Luego!

Details alhier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*