Maandagrit 07 05 (Mojacar)


Vandaag stonden we weer fit en monter aan de start. Ook Dave. Maar hij besloot wijselijk om mee te rijden met de tweede groep. Zij trapten een 70-tal kilometers weg. Wij (gert, dries en sam) sloten aan bij groep 1 voor een heuvelachtige rit van een 106 km. Het was warm, veel bergop en pokkezwaar. Gert stoof elke helling op in contador-stijl. Dries als Tom Boonen en Sam als euh… Sam. De rit werd gereden aan een serieus tempo en dat speelde ons (lees Dries en Sam) een beetje parten bij de laatste klim. Dries joeg het ego van Sam echter op stang en bekocht het met een laatste plaats op die laatste klim 😉 De dag werd afgesloten met pintjes en zwembad.

Details vind je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*