Donderdagrit 12 04

De dagen beginnen te lengen. Net zoals onze ritten dus. Vandaag deden we een stukje van de ’22’ rit van de mannen van Kontich. Kristof, Tom en Sam hadden die afgelopen maandag al verkend maar verloren de draad een beetje toen ze door ‘Posse Leest’ moesten laveren. Soit, vandaag een man of 8 die het parcours deden. Lode viel spijtig genoeg af wegens knietroubles maar dat kon de pret niet drukken. Een schoon ritje. Een fijn tempo. Meer van dat. Oh ja, en ‘penneke Dop’ scoort zeer hoog op de schaal van ‘clubcafĂ©’ dankzij ‘neutjes’ en ‘warme appekes’.

De details vind je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*