Dinsdagrit 27 03

De eerste officiële rit telde niet minder dan 16 Blowfield Bikers. Nice. Dave had z’n basketschoenen voor een dagje aan de haak gehangen en dat verdiende een aanmoediging. Om heel de groep niet op de ‘nieuwelingen’ te laten wachten, beslisten we dat wie zin had gewoon mocht doorknallen vanaf Meise. We reden dus tegen een gezapig tempo van 30km/u naar ‘de voet van den Eddy’ waar er enorm rustig bergop werd gereden. Iedereen kwam weer samen voor ongeveer 5 minuten waarna de groep op de volgende heuvel in kleine stukjes brak. Na de helling bleek Raf problemen te hebben met z’n band. We checkten het effe en tegen dat we terug op weg waren, was 2/3e van de groep al verdwenen. Dat krijg je natuurlijk als je zegt dat iedereen mag doorknallen. Enkele kilometers verder kreeg Raffie weer problemen met z’n band. Na een grondige check bleek er een steentje in te zitten. Kak. vervangen dan maar 🙁 Trouwens niet makkelijk in de pikkedonker. Na tien minuten begonnen we aan de achtervolging maar dat was uiteraard niet te doen… zeker niet als je niet dezelfde “toer” doet 😉

distance : 42 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*