Ename Classic (114km)

Om Half 8 vertrokken we met een select groepje Blowfield Bikers naar Ename. Na de chaotische inschrijving waar Pieter bijna op iemand z’n bek sloeg 🙂 vertrokken we voor een tochtje door de Heuvels rond Zottegem. Het weer zat mee. De benen iets minder. Maar desalniettemin zorgden we voor een strak tempo. Op de heuvels brak ons groepje geregeld in stukken, met een duidelijke voorsprong voor ‘de winterrijders’. We kunnen stellen dat er al een paar serieus ‘in form’ zijn. Maar toch, als ik zo effe naar de gezichten keek achteraf, was het duidelijk dat een heuvelig tochtje van 114km bij iedereen hard aankwam. Kortom, het was een ideale voorbereiding op de komende tochten. RVV, Amstel, Roubaix,…

De details van deze rit vind je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*