Zondagritje 26/02

Het was een tien-kleine-negertjes-rit. We vertrokken met 11 naar Asse en omstreken en arriveerden weer in Blaasveld met z’n vijven. Cisse haakte af na de Eddy Merckx helling in Brixius. Het pleit wel in z’n voordeel dat die werd genomen tegen een hels tempo aangezien iedereen de benen eens wou tonen aan de concurrentie. Ergens onderweg naar Asse haakten er nog eens 4 coureurs af. Altijd welkom in de toekomst mannen. Nog wel een beetje trainen ; – ) De tocht ging verder langs een paar serieuze kuitenbijters waaronder de Putberg (ja hoor, alweer gevonden!). Na deze beproeving was het vet van de soep bij Lode. Maar toch chapeau! Nog geen kilometer gereden dit jaar en er pas af moeten in de laatste 10 km. Dat belooft voor de toekomst.

Soit, het was een fijne rit. Dat er meer mogen volgen.

Details vind je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*