Start van het winterseizoen (Bij 16°)

Er stond 4 man klaar aan het hofke voor wat een tochtje zou zijn met veel tegenwind. Van Moer, Erik, Tim en ikzelf hadden onze wekker blijkbaar als enigen reeds aangepast aan het winteruur 😉 We reden tegen een strak tempo richting Leuven. En dat was geen makkie, constant tegenwind, je zou van minder moe worden. In Leuven draaiden we richting Kortenberg, alweer met een strakke bries recht in ‘ons wezen’. Gelukkig kregen we vanaf Erps Kwerps af en toe de wind in de rug want ondertussen waren de benen al serieus in het rood gegaan.

distance : 78 km

average : 30,3 km/u

max : 56 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*