De zondagrit (25 09) & de dinsdagrit (27 09)

Een zeer fijne rit op een zonnige zondag. Het weer was perfect, de weggetjes ook en de tocht langs de Leuvense Vaart ging hard. Spijtig genoeg werd Dries V. tegen de grond gekegeld door een openzwaaiende autodeur op 200 meter van z’n deur. Veel beterschap Dries.

Details van de zondagritĀ hier

De dinsdagrit was bijna legendarisch met een gemiddelde van 36 km/u na 31 km. Daarna strooiden een vals alarm platte band, een echte platte band, het donker en de gevaarlijke weggetjes roet in het eten. Maar wel goed voor een fijn gemiddelde…

Details van de dinsdagritĀ hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*