Rijden met Eddy – 21 08

Op congé in Frankrijk of Spanje, triatlon in Gent, Les Géants des Ardennes, Maanrock for kids, schrik van de regen … niks daarvan! Kristof en Tom waren de enigen die de juiste prioriteiten legden afgelopen weekend: Om 9.30u op de speelkoer van het STK. Den “Eddy” keek is goed rond, zag dat de Blowfield Bikers vertegenwoordigd waren, en weg waren we! De groep van de Rodal had duidelijk lessen getrokken uit vorige edities en koos met een 30-tal renners terecht het juiste wiel (het onze dus!). Niet lang onderweg had Wereldkampioen Rodal echter de illusie over goede benen te beschikken en spoorde zijn metgezellen aan toch hun eigen koers te rijden.  Wetend dat de prijzen pas worden uitgedeeld aan de meet bleven we echter koelbloedig en maakten we rustig een praatje met de voetbalveteranen van Leest die ook de fiets hadden ontdekt.  Dan maar rustig de koers controlerend van achteraan de groep, werd het nog een leuke rit en jawel dit op een zonovergoten zomerdag!

In de laatste rechte lijn:

Eddy: “Kristof, Tom … merci en tot volgend jaar. Maar dan wel met die platte jeatten die er nu niet bij zijn eh.”

Kristof en Tom: “We zullen ons best doen Eddy”

Distance: 118 km

Average speed: 29,4 km/u

Winstpremie: pringles, mix voor pannekoeken, zeep afwasmachine, thee, Sultane koekjes, …

PS: jaja voorzitter, rit Merckx stond op de kalender dus optellen die handel voor de King!

Tom Moerenhout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*