Zondagrit 24 07

Door Erik Aerts

Vertrek 9u hofke, slechts 3 bikers op post (Koen, Wim en mezelf), rest had nog last van een ochtendhumeur denk ik en geraakte niet op de afspraak. We vertrokken richting Grimbergen maar wisten eigenlijk niet goed welk toerke we zouden doen. Na 20 km zagen we opeens een leuke wegwijzer “Waterloo 30km”, dat leek ons wel een leuk toerke. Naar het glooiende Waterloo, echter… Op 10 km voor Waterloo stopte onze rit abrupt, het fietspad kwam uit op de ring rond Brussel….gedaan dus met trappen. We reden dan maar wat rond en kwamen uiteindelijk via een bos in hartje Brussel terecht. Het werd dus een culturele uitstap op deze zondagmorgen. Het ging via het Warrande park, Berlaimontgebouw, Wetstraat, tour & taxi via het koninklijk paleis en de Chinese toren terug richting Grimbergen waar we weer op bekend terrein kwamen. Terug aan hofke stonden er 80,2km op de teller die bij de kingrangschikking mogen gerekend worden. Door de strikte snelheidsbeperkingen in Brussel , vandaag geen gemiddelde snelheid 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*