tillf bastogne tillf

Raf, Peter, Erik, Dries V, Kjell, Sergej en ik. Dat waren de klimmers van dienst. De eerste 15 km waren een makkie, bergaf. Maar de eerste helling liet ons al direct voelen dat het niet van de poes zou zijn. De Côte de Chambralles was ne straffe. Er volgden er nog enkele: l’ancienne Barrière, côte de Wanne, les Forges en om af te sluiten côte de boncelles. Stuk voor stuk pittige kuitenbijters. Sergej vond dat het allemaal wat te traag ging en liet ons achter bij km 60. Kjell had niet z’n beste dagje en werd geplaagd door z’n allergie. Hij moest zelfs lossen uit groep Erik en dat heeft hij meerdere keren mogen horen. Voor de rest was iedereen aan mekaar gewaagd. Sam kroop als eerste over de hellingen, op de hielen gezeten door Dries met een hijgende Peter in z’n wiel. Raffie bracht het er op z’n eerste lange rit goed vanaf ook al kwam hij zichzelf af en toe eens tegen. En moest Erik z’n loop- en zwemambities laten varen, zou hij nog beter bergop gaan 🙂

Conclusie: volgend jaar sta ik daar weer. Hopelijk met nog meer Blowfield Bikers?

distance : 150 km

average : 26 km/u

max : 67,2 km/u

5 thoughts on “tillf bastogne tillf

 1. Erik

  he websmaster, ik zal voorlopig nie stoppen met zwem en loopactiviteit, zij die een mindere dag hebben op den berg zullen dus steeds gezelschap hebben. Let op, ik blijf wel niet te lang wachte hé( kjell..)

 2. Raf

  De benen en de maag(zoete koekjes?!) zijn terug klaar voor een nieuw avontuur:-)(Nu de beentejs die afstand toch gewoon zijn)

 3. organisatie

  eerlijkheid gebiedt te zeggen dat sam eerst boven was op de laatste 4 bergen…

 4. organisatie

  wie was weer gelost uit de groep erik aerts?

 5. admin

  @organisatie Ik denk dat het Kjell was die moest lossen uit groep Aerts. En het feit dat Sam enkel als eerste boven was op de laatste 4 hellingen is te wijten aan zijn immense goedheid. Gun eerst iets aan de anderen, dan pas aan jezelf. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*