BB TEERFEEST !!

Op 16 oktober gaat het teerfeest door in zaal ‘Ter Velde’ in Breendonk. Hieronder kun je het inschrijvingsformulier downloaden en vervolgens uitdelen aan vrienden en familie. Wel graag terugbezorgen voor 25 september. Er kan gegeten worden maar er kan uiteraard ook enkel gedronken worden. Het eerste deel van de avond zal dus eerder wat familialer en rustiger zijn. Daarna zet DJ Blowfield de zaal in vuur en vlam. Be there. It’s gonna be the party of the year! Of ni natuurlijk. Alleszins iedereen welkom !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*