De Gordel met de Willebikers

In tegenstelling tot wat we dachten, waren er weinig Vlaamse zotten op de baan. Wel de fanatieke pippo’s van Vlaanderen Vlagt uiteraard. En ook de Willebikers aangevuld met 3 Blowfield Bikers. Van Moer koos voor de 140 en Erik en ik voor de 80 km. Wij kregen een paar hellingen en de Muur voorgeschoteld. Van Moer waarschijnlijk heel wat meer. Wel cool dat er tijdsopname was! Kristof, waar is uw briefke trouwens?

Distance : 82,75 km

Average : 27,4 km/u

max : 58,1 km/u

time : 3.03.42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*