Decathlon Classic (Roeselare)

Opstaan om 6u15 gebeurt niet veel ten huize De Win, ook niet ten huize Huygens, Vercauteren, Somers en Aerts denk ik maar we konden niet anders. We moesten namelijk helemaal naar het verre Roeselare. We vertrokken gezwind aan de 123 km met een straffe tegenwind, gelukkig draaide de wind na de eerste tussenstop (41km). Perfect om lekker te vliegen naar de volgende tussenstop (83km). Daarna vlotte het net iets minder voor sommigen maar eind goed al goed, iedereen arriveerde met goed humeur. En dan, hop terug naar huis, alle fietsen lekker vastgesjord op het rekske. Dries z’n fiets dacht daar echter anders over. Hij ging er in een scherpe bocht naar links alleen vandoor… Beetje gesjalotterd maar gelukkig niets al te erg…

time : 4:01:43

distance : 122,69

average : 30,4 km/u

max : 49,3 km/u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*