Gran Fondo Eddy Merckx

Terwijl 3 echte Blowfield Bikers de Gavia, de Mortirolo en de Stelvio aan het temmen waren, gingen 5 sissy bikers de Gran Fondo Eddy Merckx rijden. Door omstandigheden (weerspannige fietsenrekken, lege benzinetanks, platte banden nog voor het vertrek) vertrokken we vrij laat voor de 85 km, om 9 hellingen later de gevreesde Muur van Hoei te beklimmen. En het moet gezegd, het bleek een serieus kuitenbijterke te zijn (de Gavia, maar dan iets korter quoi).

Distance : 86km

Average : 26.8

Max : 61.8

Time : 3.15.24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 


*